You look so

Opi raaka-aineista – Retinaali

Natuk Skin Recovery -hoitolinjan uudistava seerumi sisältää innovatiivista raaka-ainetta – retinaalia. Natuk-tuotteissa käytetty retinaali on luonnonkosmetiikkahyväksytty A-vitamiinin johdannainen, jota tuotetaan bioteknologisesti mikro-organismien avulla. Retinaali kuuluu retinoideihin, joka on yleisnimitys A-vitamiinijohdannaisille. Muita retinoideja ovat esimerkiksi monelle tuttu retinoli, retinyylipalmitaatti ja retinoiinihappo. Ennen kuin retinoli alkaa toimia iholla, se muunnetaan retinaaliksi ja siitä retinoiinihapoksi – A-vitamiinin aktiiviseksi muodoksi.  

 

Retinaalin hyödyt ihonhoidossa 

 

Retinaali tukee tutkitusti ihon uusiutumista, rakennetta ja elastisuutta. Säännöllisesti käytettynä retinaali auttaa tekemään ihosta täyteläisen sekä häivyttämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Retinaali myös kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä tasapainottaa epäpuhdasta ihoa. 

 

Retinaalin käyttö 

 

Retinaalia suositellaan käytettäväksi iltaisin koko kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Retinaali tukee ihon luontaista uusiutumisprosessia ja antaa iholle terveen hehkun. Päivisin ihonhoidossa suositellaan käytettäväksi aurinkosuojaa.   

Retinaalia sisältävien ihonhoitotuotteiden käyttöä suositellaan aloitettavaksi asteittain. Natukin Skin Recovery Uudistava kasvoseerumi on dermatologisesti testattu ja todettu yleisesti hyvin siedetyksi herkällä iholla. Kasvoseerumissa retinaalin pitoisuus on maltillinen, mutta kaikista herkkäihoisimpia suositellaan käyttämään seerumia vaiheittain ja varovaisesti. 

 

Natuk Skin Recovery Uudistava seerumi pipetti

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Skin Recovery

Reboot

Uudistava kasvoseerumi