Growing
wild is

Skin Recovery Uudistava kasvoseerumi

Reboot

Uudistavaa voimaa.

Natuk Skin Recovery uudistava kasvoseerumi tukee ihon uusiutumista ja pehmentää ihoa. Kevyen emulsioseerumin ainutlaatuinen koostumus sisältää luonnonkosmetiikkahyväksyttyä A-vitamiinijohdannaista, retinaalia, joka tuotetaan bioteknologisesti mikro-organismien avulla. Retinaali tukee tutkitusti ihon uusiutumista, rakennetta ja elastisuutta, tekee ihosta täyteläisen sekä häivyttää ryppyjä ja juonteita. Retinaali myös kirkastaa ja tasoittaa ihoa sen hellästi kuorivan ominaisuutensa ansiosta sekä tasapainottaa epäpuhdasta ihoa. Seerumin sisältämät luomukoivunmahla ja skvalaani hoitavat ja kosteuttavat ihoa antaen sille miellyttävän pehmeän tunteen. Suomalainen antioksidanttinen villipihlajanmarjauute hoitaa ja kirkastaa ihoa. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille.

Kasvoseerumi on dermatologisesti testattu ja todettu hyvin siedetyksi herkällä iholla. Retinaalin pitoisuus emulsioseerumissa on maltillinen, mutta kaikista herkkäihoisimpia suositellaan käyttämään seerumia vaiheittain ja varovaisesti. Retinaalia suositellaan käytettävän vain öisin, ja päivällä ihonhoitoon on hyvä lisätä aurinkosuoja.

Kasvoseerumi on 100 % vegaaninen, ja se sisältää Suomen luonnosta peräisin olevia luomulaatuisia ja villinä kasvaneita marjauutteita sekä muita tarkoin valikoituja tehoaineita.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa, Helsingissä.

Koko: 30 ml

Levitä iltaisin puhtaille kasvoille ja dekolteelle hoitovesisuihkeen jälkeen. Käytä aurinkosuojaa päivällä.

Betula Pendula Sap, Aqua, Squalane, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Sorbus Aucuparia Fruit Extract, Retinal, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Parfum, Sodium Hydroxide, Citronellol, Linalool, Limonene, Geraniol.

 

Koostumus 100 % vegaaninen

Pullo on täysin kierrätettävissä olevaa ECO UV -lasia, joka suojaa tuotetta UV-säteilyltä ja ympäristön vaikutuksilta. ECO UV -lasin käyttö mahdollistaa pienemmän tarpeen lisä- ja säilöntäaineille tuotteessa, tehden siitä täydellisen pakkauksen luonnonkosmetiikalle.  Huuhtele pullo kosmetiikan jäämistä ennen kierrättämistä. Lajittele pullo lasinkeräykseen.

Irrota varovasti pipetistä lasinen putki ja muoviset osat. Lasinen putkiosa kierrätetään lasinkeräyksessä, pipetin kaulus ja annostelija muovipakkauskeräyksessä.

Ulkopakkaus on valmistettu kartongista. Lajittele kotelo kartonkikeräykseen.

Sarjan muut tuotteemme

Skin Recovery

Smooth it over

Ravitseva kasvovoide

Skin Recovery

Eye Candy

Ravitseva silmänympärysvoide

Hydra Boost

Clarity

Puhdistusgeeli

Hydra Boost

Stardust

Kosteuttava hoitovesisuihke

Hydra Boost

Face yoga

GLA-kasvoöljy

Hydra Boost

Power nap

Heleyttävä Silmänympärys­voide

Hydra Boost

Liquid Gold

Kasvoseerumi

Hydra Boost

Daydream

Kosteuttava kasvovoide

Hydra Boost

Meditation

Kuoriva naamio

Natuk Skin Recovery Uudistava seerumi pipetti

Isn´t it

Opi raaka-aineista – Retinaali

Natuk Skin Recovery -hoitolinjan uudistava seerumi sisältää innovatiivista raaka-ainetta – retinaalia. Natuk-tuotteissa käytetty retinaali on luonnonkosmetiikkahyväksytty A-vitamiinin johdannainen, jota tuotetaan bioteknologisesti mikro-organismien avulla. Retinaali kuuluu retinoideihin, joka on yleisnimitys A-vitamiinijohdannaisille. Muita retinoideja ovat esimerkiksi monelle tuttu retinoli, retinyylipalmitaatti ja retinoiinihappo. […]