Growing
wild is

Hydra Boost Kosteuttava kasvovoide

Daydream

Ihosi unelmia.

Hydra Boost kosteuttava kasvovoide antaa iholle tehokasta kosteutusta ja sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen koostumus sisältää kosteuttavaa suomalaista luomukoivunmahlaa sekä ihoa pehmentävää ja ravitsevaa luomuhamppuöljyä. Luomuhampun siemenistä saatu hamppuproteiini kosteuttaa ja auttaa vähentämään ihon karheutta. Kosteusvoide sopii täydellisesti päivä- ja yökäyttöön.

Kasvovoide on 100 %:sti vegaaninen, ja se sisältää Suomen luonnosta peräisin olevia luomulaatuisia tarkoin valikoituja tehoaineita.

Kehitetty ja valmistettu Suomessa, Helsingissä.

Koko: 50 ml

Levitä puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle aamuin illoin seerumin jälkeen.

Aqua, Betula Pendula Sap, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Heptyl Undecylenate, Glycerin, Squalane, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Betaine, Cetearyl Olivate, Hydrolyzed Hemp Seed Protein, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid.

Koostumus 100 % vegaaninen

Purkki on täysin kierrätettävissä olevaa ECO UV -lasia, joka suojaa tuotetta UV-säteilyltä ja ympäristön vaikutuksilta. ECO UV -lasin ansiosta tarve lisä- ja säilöntäaineille tuotteissa vähenee tehden siitä täydellisen pakkauksen luonnonkosmetiikalle. Huuhtele purkki kosmetiikan jäämistä ennen kierrättämistä. Lajittele purkki lasinkeräykseen.

Kansi on valmistettu muovista. Irrota kansi purkista ja lajittele muovinkeräykseen.

Ulkopakkaus on valmistettu kartongista. Lajittele kotelo kartonkikeräykseen.

Sarjan muut tuotteemme

Skin Recovery

Reboot

Uudistava kasvoseerumi

Skin Recovery

Smooth it over

Ravitseva kasvovoide

Skin Recovery

Eye Candy

Ravitseva silmänympärysvoide

Hydra Boost

Clarity

Puhdistusgeeli

Hydra Boost

Stardust

Kosteuttava hoitovesisuihke

Hydra Boost

Face yoga

GLA-kasvoöljy

Hydra Boost

Power nap

Heleyttävä Silmänympärys­voide

Hydra Boost

Liquid Gold

Kasvoseerumi

Hydra Boost

Meditation

Kuoriva naamio

Your
skin feels

5 vinkkiä, joilla vahvistat ihon suojakerrosta.

Iho on kehon luonnollinen suojakerros, joka altistuu päivittäin ympäristön haittavaikutuksille, kuten ilmansaasteille, kylmyydelle ja lialle. Ihon hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää, jotta iho pysyy terveenä ja pystyy suojautumaan ulkoisia haasteita vastaan. Ihon suojakerros voi vaurioitua ihotyypistä riippumatta. Kun ihon suoja on […]

Look at
you, being

Natuk ihonhoitorutiini

Ihonhoitorutiinin peruspilareita ovat puhdistus ja kosteutus, eli yksinkertaisimmillaan ihonhoitorutiinisi voi koostua yhdestä puhdistustuotteesta ja kosteusvoiteesta. Moni kuitenkin kaipaa ihonhoitorutiiniinsa useampia tuotteita hoitamaan ihon erinäisiä tarpeita. Tässä Natukin vinkit tuotteiden käyttöön. Step 1. Puhdistus Aloita ihonhoitorutiini puhdistamalla iho meikistä ja epäpuhtauksista […]