You look so

Natuk ihonhoitorutiini

Ihonhoitorutiinin peruspilareita ovat puhdistus ja kosteutus, eli yksinkertaisimmillaan ihonhoitorutiinisi voi koostua yhdestä puhdistustuotteesta ja kosteusvoiteesta. Moni kuitenkin kaipaa ihonhoitorutiiniinsa useampia tuotteita hoitamaan ihon erinäisiä tarpeita. Tässä Natukin vinkit tuotteiden käyttöön.

Step 1. Puhdistus

Aloita ihonhoitorutiini puhdistamalla iho meikistä ja epäpuhtauksista aamuin illoin. Hydra Boost puhdistusgeeli poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti jättäen ihon pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi.

Step 2. Kuoriva naamio

Iholle kertyy ajan kanssa kuolleita ihosoluja, jotka saavat ihon tuntumaan karhealta ja näyttämään samealta. Ihoa kannattaa siis kuoria tasaisin väliajoin, esimerkiksi kerran viikossa, jotta kuolleet ihosolut saadaan pois ihon pinnalta. Tällöin myös hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin. Säännöllinen kuorinta tekee ihosta heleän ja sileän.

Hydra Boost kuoriva naamio sisältää hellävaraisesti kuorivaa koivunkuorijauhetta sekä kosteuttavaa koivunmahlaa ja ksylitolia, jotka yhdessä hoitavat ihoa. Hiero kuoriva naamio kostutetuille kasvoille ja huuhtele pois. Tuotetta voi myös käyttää kosteuttavana naamiona: jätä tuote vaikuttamaan iholle 5-10 minuutiksi, jonka jälkeen hiero tuote pyörivin liikkein iholle ja huuhtele pois. Lopputuloksena on pehmeä, sileä ja kirkas iho.

Step 3. Hoitovesisuihke

Ihon puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen suihkuta iholle Hydra Boost kosteuttavaa hoitovesisuihketta. Hoitovesi antaa iholle lisäkosteutusta ja sen sisältämä PHA-happo auttaa uudistamaan ihoa, tehden ihosta kuulaan ja terveen näköisen. Hoitovesi myös parantaa seuraavaksi levitettävien tuotteiden imeytymistä.

Step 4. Silmänympärysvoide

Silmänympärysalueen iho on ohuempaa kuin kasvojen muu iho, jonka vuoksi se on myös herkempi ja ärtyy helpommin. Silmänympärysvoiteiden koostumukset ovat suunniteltu nimenomaan ohuen ja herkän ihon tarpeisiin: koostumus on kevyempi kuin kasvovoiteessa, jonka vuoksi myös hyödylliset ainesosat imeytyvät paremmin. Tavallinen kosteusvoide voi silmänympärysalueelle levitettynä aiheuttaa esimerkiksi turvotusta.

Taputa Hydra Boost heleyttävää silmänympärysvoidetta kevyesti iholle silmiesi ympärillä. Seerumimaisen kevyt koostumus sisältää tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, luomukoivunmahlaa ja maitohorsmauutetta. Tuote antaa hehkua iholle tehden ilmeestä välittömästi virkeämmän näköisen.

Step 5. Kasvoseerumi

Kasvoseerumi toimii ihonhoitorutiinin tehotuotteena, sillä seerumeissa on suurempi pitoisuus vaikuttavia aineita, ja ne pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon kuin esimerkiksi kasvovoiteet. Seerumi on hyvä levittää iholle siis ennen kasvovoidetta aamuin illoin.

Hydra Boost kasvoseerumin sisältämät luomukoivunmahla ja kanervauute hoitavat ja kosteuttavat ihoa, ja antioksidanttinen ruusujuuren kasvikantasolu-uute auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ihoa.

Step 6. Kasvovoide

Kasvovoide lukitsee aiempien ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet ihoon, pehmentää ihoa ja parantaa ihon kosteustasapainoa. Hydra Boost kosteuttava kasvovoide sopii sekä päivä- että yökäyttöön. Kasvovoide sisältää luomukoivunmahlaa, hamppuöljyä ja hamppuproteiinia, jotka kosteuttavat, pehmentävät ja ravitsevat ihoa.

Step 7. Kasvoöljy

Hoitorutiinin viimeisenä vaiheena on kasvoöljy. Kasvoöljy kannattaa lisätä iholle vasta muiden hoitotuotteiden jälkeen, sillä vesiliukoiset aineet eivät pysty imeytymään ihoon rasvaliukoisen aineen läpi. Kasvoöljy on erinomainen lisä hoitorutiiniin, mikäli ihosi on kuiva tai samea, sillä se antaa iholle hehkua ja ravintoa. Kasvoöljy myös lukitsee kosteuden ihoon.

Hydra Boost GLA-kasvoöljy sisältää luomuhamppuöljyä ja -purasruohoöljyä, joissa on korkea GLA-pitoisuus. GLA tunnetaan sen rauhoittavista, pehmentävistä ja ravitsevista ominaisuuksista. Tuote sisältää myös skvalaania joka antaa öljylle silkkisen, kuivaöljymäisen ihotuntuman. Kasvoöljyä voi käyttää iltaisin ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Jos kärsit erityisen kuivasta ihosta, käytä öljyä aamuin illoin. Kasvoöljyä voi myös tarvittaessa sekoittaa kasvovoiteen tai seerumin kanssa.

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Hydra Boost

Clarity

Puhdistusgeeli

Hydra Boost

Stardust

Kosteuttava hoitovesisuihke

Hydra Boost

Face yoga

GLA-kasvoöljy

Hydra Boost

Power nap

Heleyttävä Silmänympärys­voide

Hydra Boost

Liquid Gold

Kasvoseerumi

Hydra Boost

Daydream

Kosteuttava kasvovoide

Hydra Boost

Meditation

Kuoriva naamio