You look so

5 vinkkiä, joilla vahvistat ihon suojakerrosta.

Iho on kehon luonnollinen suojakerros, joka altistuu päivittäin ympäristön haittavaikutuksille, kuten ilmansaasteille, kylmyydelle ja lialle. Ihon hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää, jotta iho pysyy terveenä ja pystyy suojautumaan ulkoisia haasteita vastaan.

Ihon suojakerros voi vaurioitua ihotyypistä riippumatta. Kun ihon suoja on koetuksella, on oleellista pyrkiä vahvistamaan ihon omaa suojakerrosta ja mekanismeja.

 

Nämä tekijät voivat heikentää ihon suojakerrosta

  • Ihon voimakas puhdistaminen
  • Ihon liiallinen kuorinta
  • Ilmansaasteet
  • Vaihtelevat sääolosuhteet ja lämpötilamuutokset
  • Ihonhoidon laiminlyönti

 

Viisi vinkkiä ihon suojakerroksen vahvistamiseksi

Voit tukea ihosi suojakerrosta oikealla ihonhoitorutiinilla. Suosi hellävaraisia ihonhoitotuotteita, jotka tukevat ihosi luonnollista toimintaa.

 

1. Hellävarainen puhdistus

Ihon huolellinen ja hellävarainen puhdistus on ihonhoitorutiinin avainasemassa. Puhdistustuotteiden jättämä kiristävä tai kuiva tunne tarkoittaa, että tuote on liian voimakas. Suosi puhdistuksessa hellävaraisia tuotteita, jotka eivät vahingoita ihon suojamuuria. Natuk Hydra Boost puhdistusgeeli sisältää hellävaraisen yhdistelmän kasviperäisiä tensidejä ihoystävällisyyden optimoimiseksi.

2. Tehosta hoitotuotteiden imeytymistä hoitovedellä

Hoitovesi on tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa, sillä se auttaa palauttamaan ihon pH-tasapainon puhdistuksen jälkeen. Hoitoveden hyötyihin lukeutuu sen kyky valmistella iho seuraaville tuotteille sekä täydentää niiden imeytymistä ja tehoa. Suihkutettava Hydra Boost hoitovesisuihke tehostaa ihon kosteutusta aamusta iltaan. Se sisältää muun muassa suomalaista kosteuttavaa luomukoivunmahlaa, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vahvistaa sen suojamuuria.

3. Suojaa ihoa laadukkaalla hoitovoiteella

Panosta ihoa tehokkaasti kosteuttavaan, täyteläiseen hoitovoiteeseen. Hydra Boost kosteuttava kasvovoide sisältää kosteuttavaa suomalaista luomukoivunmahlaa sekä ihoa pehmentävää ja ravitsevaa luomuhamppuöljyä, joka auttaa vähentämään ihon karheutta ja korjaa ihon luontaista suojakerrosta.

4. Lisätehoa seerumista

Seerumi on ihonhoidon tähtituote, joka kannattaa sisällyttää kasvovoiteen rinnalle päivittäiseen käyttöön. Tehoaineita sisältävä tiiviste levitetään kasvoille ennen hoitovoidetta, jolloin se auttaa kasvovoidetta imeytymään paremmin ihoon ja tehostaa päälle levitettävän voiteen vaikutusta. Tehokkaasti kosteuttava Natuk Hydra Boost kasvoseerumi sisältää luomukoivunmahlan ja kanervauutteen lisäksi ruusujuuren kasvikantasolu-uutetta, joka auttaa suojaamaan ja vahvistamaan ihoa.

5. Hemmottele kasvojen ihoa naamiolla

Kasvonaamio on ihonhoidon tehotuote ja se kannattaa sisällyttää viikoittaiseen ihonhoitorutiiniin. Natuk Hydra Boost kuoriva naamio sisältää tehokkaan yhdistelmän ihoa kosteuttavia ja ravitsevia aktiiviaineita. Naamiota voi käyttää myös hellävaraisena kuorintana, jolloin se poistaa elotonta solukkoa ihon pinnalta, ja tehoaineet pääsevät näin vaikuttamaan paremmin ihoon.

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Hydra Boost

Clarity

Puhdistusgeeli

Hydra Boost

Stardust

Kosteuttava hoitovesisuihke

Hydra Boost

Liquid Gold

Kasvoseerumi

Hydra Boost

Daydream

Kosteuttava kasvovoide

Hydra Boost

Meditation

Kuoriva naamio